Sve naše čuvarkuće na jednom mestu u brošuri "Budimo Čuvarkuće" - Stvarano u Srbiji

Sve naše čuvarkuće na jednom mestu u brošuri „Budimo Čuvarkuće“

sreda, 25.09.2024.

Privredna komora Srbije je tokom prethodne četiri godine, žig Čuvarkuća aktivno promovisala kroz medije, javne nastupe, manifestacije i događaje sa više od 2.000 objava i 250 uspešnih priča o privrednim subjektima i njihovim proizvodima i uslugama.

 

Čuvarkuće ukazuju na pouzdanost, patriotizam, poznat kvalitet, domaće poreklo, poverenje, a atributi žiga odlikuju proizvode i usluge koji ga nose.

Zbog pozitivnog imidža Čuvarkuće kompanija i njeni proizvodi i usluge označeni žigom bivaju na tržištu prepoznati kao kvalitetni, bliski potrošačima, domaćeg porekla i društveno korisni što se odražava i na ostale proizvode i kompletan imidž kompanije.

U 2023. godini većina proizvoda i usluga obnovilo je pravo korišćenja žiga i ušlo u četvrtu godinu projekta. Predstavnici privrede čiji su proizvodi i usluge među prvima nosioci prava na kolektivni žig ne kriju zadovoljstvo i ističu da je žig Čuvarkuća potvrda da Srbija ima vrhunske proizvode čiji kvalitet opstaje rame uz rame sa inostranom konkurencijom.

Vizija Privredne komore Srbije je da žig Čuvarkuća ukazuje na najbolje proizvode i usluge koje Srbija nudi i kreira.

Sve naše čuvarkuće sada možete videti na jednom mestu u katalogu:

Budimo Čuvarkuće

Podeli na:
  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin