Metalfer Steel Mill синоним за квалитет и очување животне средине - Стварано у Србији

Metalfer Steel Mill синоним за квалитет и очување животне средине

уторак, 30.01.2024.

Чуваркуће пример еколошке одговорности

Компанија „Metalfer Steel Mill“, водећи домаћи произвођач челика, истовремено поставља врхунске стандарде квалитета и реализује кључне иницијативе и пројекте у области очувања и заштите животне средине.
Жиг „Чуваркућа“ на производима ове фирме, који додељује Привредна комора Србије у оквиру пројекта „Стварано у Србији“ печат је и потврда посвећености врхунском квалитету, домаћем пореклу и еколошкој одговорности, по чему су препознатљиви на тржишту.

Део српских путева и великих инфраструктурних пројеката
„Производи ’Metalfer Steel Mill-a’ присутни широм земље уграђени су у наше путеве и велики број других грађевинских и инфраструктурних пројеката. Широк асортиман испуњава највише индустријске стандарде и укључује ребрасти бетонски челик у шипкама, ребрасти бетонски челик у котуру, топловану жицу и челичне гредице“, рекла је др Јелена Законовић, генерална директорка компаније. 

Нови производни капацитети и технолошке иновације

„Metalfer Steel Mill“, како истиче директорка, поноси се својим новим производним капацитетима, који носе најсавременије технологије, кључне за обезбеђивање врхунских челичних производа.

Са савременим постројењима и технолошким иновацијама, њихови производи постали су синоним за челик врхунског квалитета на домаћем тржишту. Поред тога, компанија је активан играч и на глобалном тржишту кроз извоз својих производа у регион и многе земље Европске уније.

Са тимом истакнутих стручњака и преданим радом свих запослених, компанија прати најсавременије трендове и стално унапређује производне процесе како би одговорила на захтеве савременог и динамичног тржишта.

„ ’Metalfer Steel Mill’ броји преко 600 стално запослених чији ангажман не само да доприноси производњи висококвалитетних челичних производа, већ подржава и локалну привреду. Сарадња са малим произвођачима и локалним добављачима део је наше стратегије друштвене одговорности, доприносећи одрживом развоју локалних заједница“, објашњава Законовић.

Посвећен тим „Metalfer Steel Mill-a“, блиско сарађује са сваким клијентом, а жиг „Чуваркућа“ на производима ове компаније значајно је променио и понашање потрошача. „Очигледан је значајан пораст интересовања и куповине наших производа, с обзиром на то да потрошачи сада препознају ’Чуваркућу’ као симбол врхунског квалитета и одговорног пословања“, додаје директорка.

Очекују се и нове „Чуваркуће“ за Metalfer® Green Steel

С поносом најављујемо да „Metalfer Steel Mill“ очекује да ће добити престижну ознаку „Чуваркућа“ и за свој нови, иновативни производ – Metalfer® Green Steel. Овај производ симболизује наредни корак у посвећености, одрживости, постављајући нове стандарде у металуршкој индустрији. Metalfer® Green Steel је револуционарни производ развијен као део стратегије одрживости, поручују из компаније.

Кроз иновативне праксе, попут коришћења обновљивих извора енергије, рециклаже отпада и смањења емисија штетних гасова, ова челичана још једном потврђује своју посвећеност еколошкој одговорности.

„Чуваркућа“ и на Metalfer® Green Steel обезбедиће потрошачима препознатљиву ознаку врхунског квалитета и одговорности. Овај корак не само да потврђује посвећеност компаније већ и јача поверење потрошача у одрживе производе.

Како наглашавају, њихова одлучност да се не зауставе само на традиционалном асортиману, већ да истраже нове путеве ка одрживости, чини их лидерима у динамичном индустријском окружењу.

Подели на:
  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin