Домаћи електрични бицикли наше Нове "Чуваркуће": Популарни двоточкаши носиоци чувене ознаке - Стварано у Србији

Домаћи електрични бицикли наше Нове „Чуваркуће“: Популарни двоточкаши носиоци чувене ознаке

четвртак, 23.09.2021.

Компанија „Е Приме“, домаћи произвођач електричних возила, добитник је права на жиг „чуваркућа“ Привредне коморе Србије за шест електричних бицикала.
Како је ова индустрија у експанзији, из компаније најављују отварање нових производних линија, већу серијску производњу, као и нове производе којима ће конкурисати за жиг као потврду врхунског квалитета и домаћег порекла.

– Наша компанија је добила право на коришћење жига за производе Effecto City, Effecto Deluxe, Effecta City, Effecta Deluxe, Evo R i Cargo. За разлику од већине електричних бицикала који имају сличан изглед наши производи се дизајном знатно разликују и препознају – истиче Милан Манојловић, директор „Е Приме“.
Добијањем жига „чуваркућа“, додаје Манојловић, потенцијални купци су добили потврду да су производи ове компаније заиста створени у Србији и очекује да ће, као носиоци жига, бити већи избор купаца пре увозних производа.
Наводи да су главне карактеристике ових „електричних чуваркућа“ издржљивост, капацитет батерије, квалитет компоненти, конкурентна цена у односу на увозне.
– Производњом рамова, батеријских склопова, точкова и осталих компоненти обезбеђујемо да је највећа вредност производа створена у Србији, радом наших запослених. На овај начин подстичемо домаћу економију и запошљавање, а испуњавамо све услове да извозимо производе у ЕУ или Русију без царине – објашњава директор.
Пројекат „Стварано у Србији“, као и жиг „чуваркућа“, према његовим речима, у потпуности подржавају домаће произвођаче и буде свест купаца да куповином домаћих производа доприносе јачању домаће економије и друштва.
Раст потражње за доставним бициклима
Осим електричних градских бицикала који се популарно зову „commuter-i“, „Е Приме“ производи и електричне бицикле за доставу за којима је велика потражња. Ускоро пласирају на тржиште електричне бицикле са особинама мопеда „S-pedalec“. То су бицикли који се крећу брзином од 45 километара на час и популарни су у ЕУ, а у компанији очекују почетак серијске производње и пласирање на тржиште у наредна два месеца.
Домаћа производња електричних возила
– Од 2017. године серијски производимо и продајемо наше производе како на домаћем тако и на тржиштима ЕУ и региона. Сваке године унапређујемо производни асортиман и улажемо огромну снагу да се у што већем броју наши производи користе јер сматрамо да су то производи будућности. Тражимо дистрибутере у свим земљама ЕУ, а извозимо у Енглеску, Холандију, Аустрију, Словенију, Словачку, Белгију, Хрватску, Италију, Црну Гору, Македонију… – указао је Манојловић.

Подели на:
  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin