Златни Пек производи се коришћењем технологија производње тврдог кекса, са састојцима биљног порекла уз обезбеђене мере чишћена у свим фазама процеса којима се спречава кросконтаминација састојцима животињског порекла. Основне фазе процеса за производњу кекса обухватају: припрему сировина биљног порекла, мешење теста, обраду теста и формирање тестаних комада на линији за сирову прераду, печење према задатим режимима, хлађење и паковање. Млевени кекс се добија на систему за млевење и паковање, а преливени кекс на линији за преливање. Златни Пек кекс је правилног, правоугаоног облика са утиснутим исписом Златни Пек, светло смеђе до жућкасте боје, пресек слојевит са ситним, уједначеним шупљинама, слатког укуса и благог и пријатног мириса својственог за ванилу. И комадни и млевени кекс, идеална су посластица у свим приликама као део оброка у време поста, али и у припреми посних посластица.
Бар код производа