Пршут Домаћинства Вучуревић је ручно прављен производ од посебно гајених мангулица. Коначни производ је комбинација традиционалне италијанске технологије и домаћег умећа одгајања мангулица на сопственој фарми. Која је позната по врхунском квалитету меса са домаће фарме, које никад није увезено, које никада није замрзавано. Уз савремену опрему, сушен на свежини ваздуха, одлежаван у строго контролисаним условима, пршут Домаћинства Вучуревић поносно стоји иза речи квалитет. Сваки комад свињског бута од којег се прави пршут одлежава у посебним коморама предвиђеним за то. Сваки комад је детаљно контролисан. Зрелост меса је од највећег значаја, стога се бирају искључиво оне свиње које су старе барем годину и по’ дана. Када је мангулица у питању, минимална старост је две године. Свињски бут од мангулице пролази кроз хладан део производње да би потом ушло у процес зрења.