Шљивовица - Ракија од шљивe - Стварано у Србији

Шљивовица – Ракија од шљивe

Нашу ракију од шљиве производимо од најквалитетнијих плодова шљиве пожегаче из околине Ивањице, Ваљева и Чачка. За производњу ракије користимо традиционални рецепт уз поштовање савремених норми. У процесу обраде одвајамо коштицу, чиме се добија раскошнији укус и значајно умањује проценат метил алкохола(кривац за мамурлук). Ракија се пече у бакарном казану(на дрва), обрађује се дестилованом водом која нам долази са планине Голије(светски резерват биосфере под заштитом УНЕСКО-а). Ракија на крају одлежава 3 године у подруму, у храстовим бурадима, ручно прављеним, по традиционалном предању. У ракију не додајемо вештачке ароме, наша ракија је 100% природна и традиционална.

Бар код производа