Бочни мулчари - Стварано у Србији

Бочни мулчари

Поред универзалне употребе у пољопривреди намењени су мулчирању комуналних површина са нагибом +90°/-60°, посебно водотокова, јарака, површина уз саобраћајнице и уз травњаке, воћњаке и пашњаке.
Миран рад омогућава електронски балансиран ротор са распоредом чекића који омогућава изузетно лак рад ротора. То такође, омогућава мањи извор вибрација и минималне деформације, што продужава животни век мулчара.
Лакша верзија бочног мулчара (БМ 160 / 180 / 200) је намењена за рад са лакшим тракторима при нижим радним брзинама за мулчирање пољопривредних и комуналних површина са нагибом +90°/-60° . Користи се за уситњавање траве и жбуња на запуштеним теренима и грана дебљине до 5 цм.
Про верзија бочног мулчара (БМ 180 / 200 ПРО) употребљава се у ратарству, воћарству и у комуналне намене. Користи се за уситњавање траве и жбуња на запуштеним теренима и грана дебљине до 5 цм. Предвиђен је за интензиван рад. Већи бочни помак омогућава на спољној страни кућишта уграђен мултипликатор, који је осигуран са робусном заштитом. Сигурносни механизам са опругама, омогућава у налету на препреку тренутни помак бочног мулчара. Тиме је омогућен сигуран прелаз преко препреке.

Бар код производа